Adelva
Adelva [català - castellano]
Inici Empresa Serveis Producte Contacteu Clients
Avís legal  
Adelva
Adelva
 

ADELVA és una empresa familiar creada l'any 1975, sòcia fundadora de l'associació nacional de vènding espanyola (ANEDA) i de l'Associació Catalana del Vènding (ACV). Ens trobem a Sabadell, prop de la sortida Sabadell-sud de l'autopista A-18; des d'aquest nus viari extenem el nostre servei per tota la província de Barcelona.

ESTRUCTURA

Petita (15 treballadors) però estable i àgil, ens permet de fer un seguiment personalitzat i cordial a cadascun dels nostres clients. Tant podem instal.lar les més avançades tecnologies com dedicar els nostres esforços a trobar aquell detall subtil que per a vostès és important.

INFRASTRUCTURA

A l'ordinador central, un programa específic reb les dades directament dels terminals portàtils que duen els treballadors, permetent així un exhaustiu control dels productes (estocs, caducitats, traçabilitat...), de les màquines (incidències, controls d'higiene, consums...) i dels treballadors mateixos.
Els vehicles, de diverses característiques i preparats segons la tasca a realitzar, estan connectats a la central per mitjà de telèfons mòbils i una xarxa pròpia de telecomunicacions.
Al taller, els nostres mecànics compten amb els programes, equipaments i recanvis necessaris per al manteniment i adaptació de màquines i sistemes de pagament.

 

Girona, 81 - 08203 Sabadell - Tel. 93 710 08 15
powered by bit-X0